Το Ινδιάνικο Χωριό

Η φιλοσοφία: “Από τη δημιουργικότητα στη γλωσσομάθεια”

Εμείς φτιάξαμε το Little Indians’ Club (το κλαμπ των μικρών ινδιάνων) που θα μυήσει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και μέσα από διασκέδαση τα παιδάκια στην αγγλική ή τη γερμανική γλώσσα.

Στο Little Indians’ Club καλλιεργούνται βασικές δεξιότητες επικοινωνίας μέσα από τη δημιουργική ενασχόληση του μικρού παιδιού με τη ξένη γλώσσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και χωρίς κόπο. Μέσα από χειροτεχνίες, τραγουδάκια και παιγνίδια τα παιδιά εξοικειώνονται με την ξένη γλώσσα. Μέλημά μας είναι τα παιδάκια να μάθουν Αγγλικά και Γερμανικά και να καλλιεργηθεί ο νους και η δημιουργικότητά τους με χαρά και παιχνίδι.

Το πρόγραμμα προσφέρεται για παιδιά που θα παρακολουθήσουν το νηπιαγωγείο, την α’ τάξη ή β’ τάξη του δημοτικού από το Σεπτέμβριο.


Ο χώρος: “Το μικρό ινδιάνικο χωριό στην Κέρκυρα”

Τα παιδιά θα μαθαίνουν με φόντο μικρό ινδιάνικο χωριό που έχει στηθεί στο χώρο μας για αυτό το σκοπό. Στο χώρο συνδυάζονται ινδιάνικες σκηνές και διακοσμητικά στοιχεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδρασιακό πίνακα και βίντεο.


Το ωράριο και τα δίδακτρα: Ευέλικτα και προσιτά

Τα παιδιά συναντιούνται μία φορά την εβδομάδα. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να διαλέγουν μεταξύ τριών εναλλακτικών συναντήσεων. Για το ωρολόγιο πρόγραμμα και μια ξενάγηση στο χώρο μας, επικοινωνήστε μαζί μας.