Η ιστορία μας

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βλαχόπουλος προσφέρει από το 1991 ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα της εκμάθησης της Αγγλικής και της Γερμανικής.

Στα 25 χρόνια που πέρασαν, πάνω από δύο χιλιάδες μαθητές συνέδεσαν το μέλλον τους μαζί μας και αποτελούν την απόδειξη της επιτυχημένης πορείας μας.

25 χρόνια διδάσκουμε παιδιά και ενηλίκους όλων των επιπέδων και στεκόμαστε στο πλάι τους σε δύσκολες στιγμές όπως είναι η προετοιμασία για σπουδές στο εξωτερικό ή τη γλωσσική και πολιτισμική προετοιμασία για εργασία στο εξωτερικό.


Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε στο μαθητή μια ολοκληρωμένη γλωσσική και πολιτισμική εκπαίδευση που θα του επιτρέπει να λειτουργεί στον κόσμο του σήμερα αλλά και του αύριο.

Η σύγχρονη αντίληψη για τη γλωσσοδιδακτική και τα παιδαγωγικά ζητήματα καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας διασφαλίζει την επίτευξη των στόχων μας.

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να έχουν το μέγιστο αποτέλεσμα με μικρότερο δυνατό οικονομικό και χρονικό κόστος.
Πιστεύουμε πως μόνον ο γλωσσικά καταρτισμένος ενήλικας θα μπορέσει να σταθεί με επιτυχία στο απαιτητικό παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον και να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Το έργο μας

Το τρίπτυχο παρακολούθηση, συνεργασία με τους γονείς και στήριξη του μαθητή εγγυώνται την πρόοδο. Τόσο η στενή παρακολούθηση του μαθητή από τους καθηγητές και η τακτική συνεργασία του κέντρου με τους γονείς, όσο και η άμεση στήριξη του μαθητή για την κάλυψη των αδυναμιών εγγυώνται την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος.


Ο χώρος μας

Από τον Ιανουάριο 2008 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βλαχόπουλος λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο υψηλής αισθητικής που ανακατασκευάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες ενός σύγχρονου διδασκαλείου. Κατά το σχεδιασμό και την ανακατασκευή του χώρου δόθηκε προτεραιότητα στην ασφάλεια και υγιεινή, ενώ καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια ο χώρος να είναι αφενός κατάλληλος για παιδιά και αφετέρου ελκυστικός για ενήλικες μαθητές.

Μέλημά μας είναι οι μαθητές να αισθάνονται οικεία στο χώρο μας και να βιώνουν την εκμάθηση της γλώσσας ευχάριστα. Όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην αποτελεσματική εκμάθηση, στην προσωπική φροντίδα και στην εξειδικευμένη στήριξη των μαθητών.

 

 

  • DSC_0064
  • DSC_0100
  • DSC_0107